Schemat
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

MER GYMNASTIK TILL BARN OCH UNGDOMAR
2021-07-30 11:44

Göteborg Power Gymnastics

 

Erbjudande till barn och ungdomar i områden Kortedala, Bergsjön, Hjällbo, Hammarkullen, Angered.

 

Göteborg Power Gymnastics med stöd från Riksförbundet anordnar prova på gymnastik för nybörjare för barn 7–12 år och ungdomar 13–20 år under höstterminen 2021.  

 

Anmälan & tidsbokning

För att få en plats i att prova på tillfället, du måste skicka ett mejl till föreningens kanslist: gbgpowergymnastics@gmail.com

 

OBS!

  • Glöm inte att skriva ”PROVA PÅ” i ämne raden när ni skickar anmälan via mail.
  • Det går tyvärr inte att dyka upp på träningen utan att ni har anmält er i förväg och fått svar ifrån oss.

 

Datum & TID                       

  

4 september & Lördagar 17:00-18:00 

 

 

 PLATS

 

 Bergsjöskolans idrottshall 

                  

 

 

BAKGRUND

 

Vår förening har som vision att sprida gymnastiken i alla områden och till alla människor. Vi själva är ett gäng med olika bakgrunder från olika länder, men vi har något gemensamt och det är gymnastiken! Själva tycker vi att idrotten har bildat stora klyftor mellan olika områden i Göteborg därför vill vi satsa i de stadsdelar där det är stora efterfrågningar och då det icke finns föreningar inom gymnastik som bedriver verksamhet för invånarna. Alla har rätt till glädje och det vill vi sprida via gymnastiken! Vi har vår verksamhet i östra delen av Göteborg och nu har vi tänkt att starta en ny satsning i Bergsjön, Kortedala, Hjällbo, Hammarkullen och Angered.

 

Det finns många talangfulla barn och ungdomar som vill utöva gymnastik men ingen tar dem på allvar. Vi vill visa dessa ungdomar och barn att gymnastiken behöver dem och att vi lyssnar på dem!

 

 

 

 

 

Önskar alla en trevlig sommar och vi ser fram emot att träffas i september!

 

 

 

 

 

Göteborg Power Gymnastics

Hemen Kurda, Ordförande